Nieuws

Ons hoofdkantoor is verhuisd. Welcome to our new offices!

23-3-2015

 

Het hoofdkantoor van NLO en NLO Shieldmark is verhuisd. Sinds 23 maart werken wij vanuit een nieuw onderkomen: twee schitterende etages in New Babylon City Offices. Een indrukwekkend gebouw in het centrum van Den Haag, gelegen naast station Den Haag Centraal en de Utrechtsebaan, met aansluiting op de snelwegen A4 en A12.

Lees verder...

Bereikbaarheid tijdens de verhuizing

13-3-2015

In verband met de verhuizing van ons hoofdkantoor informeren wij u graag over onze bereikbaarheid.

Lees verder...

NLO wint Award 'Dutch Prosecution Firm of the Year 2015'

12-3-2015

Op 11 maart 2015 heeft NLO de Award ‘Dutch Patent Prosecution Firm of the Year 2015’ gewonnen. Deze Award wordt jaarlijks toegekend en uitgereikt door het gerenommeerde internationale magazine Managing IP.  

Lees verder...

René van Duijvenbode wint Client Choice Award 2015 ‘Patents- the Netherlands’

27-2-2015

International Law Office en Lexology reiken sinds 2005 jaarlijks de internationale Client Choice Awards uit aan kantoren en individuen die hun klanten zowel op excellente wijze behandelen als topkwaliteit dienstverlening bieden. NLO is trots te kunnen melden dat Europees en Nederlands octrooigemachtigde René van Duijvenbode in de categorie Patents – the Netherlands een Client Choice Award 2015 heeft gewonnen.

Lees verder...

NLO heet vijf nieuwe adviseurs welkom

26-2-2015

NLO is de afgelopen periode versterkt met maar liefst vijf nieuwe adviseurs: Niels Zelders (Nederlands en Europees octrooigemachtigde), Stijn van Dongen, Fei Pei, Bart Postmus en Glenn Vinck (octrooigemachtigden in opleiding). Met deze versterking heeft NLO vijf talentvolle adviseurs in huis gehaald.

Lees verder...

Wederom een toppositie voor NLO in het Managing IP Survey 2015

10-2-2015
Wederom kent het toonaangevende vakblad Managing Intellectual Property in het jaarlijkse onderzoek NLO een Tier 1 postitie toe voor patent prosecution in Nederland.
Lees verder...

Marokko wordt een EPC “extension state” per 1 maart 2015

21-1-2015

Per 1 maart 2015 wordt Marokko een EPC “extension state”, waardoor Europese aanvragen straks ook gevalideerd kunnen worden in Marokko (mits de aanvrager tijdig de extension states aanwijst). Het Europees Octrooiverdrag (EOV) verspreidt zich dus niet alleen richting Azië (via Turkije), maar nu ook in Noord-Afrika.

Lees verder...

EOB ontvangt in 2014 recordaantal van 273.000 octrooiaanvragen

15-1-2015

Het Europees Octrooibureau (EOB) ontving in 2014 een recordaantal van 273.000 octrooiaanvragen, een stijging van circa 3%

Lees verder...

Herhaling waarschuwing nepfacturen

2-12-2014

Al langere tijd wordt er gewaarschuwd dat er bedrijven actief zijn die nepfacturen verzenden om houders van intellectuele eigendomsrechten geld afhandig te maken. Ontvangt u een nota voor handhaving van uw octrooi of van uw merk- of modelinschrijving, controleer dan goed of deze rekening van een officiële instantie afkomstig is.

Lees verder...

Bestuurders, pas op voor persoonlijke aansprakelijkheid bij inbreuk op IE-rechten

27-11-2014

De schade die een aansprakelijke bestuurder uit zijn privévermogen dient te vergoeden kan hoog oplopen. Zeker in het geval van inbreuk op IE-rechten kunnen de gevolgen groot zijn. Naast het betalen van een schadevergoeding kan de bestuurder namelijk ook veroordeeld worden in de proceskosten.

Lees verder...


Nieuwsbrief en magazine

NLO geeft twee keer per jaar het Fortify magazine uit. Daarnaast publiceert NLO Shieldmark ieder kwartaal de Kenmerkend nieuwsbrief.

Kenmerkend

Kenmerkend

Kenmerkend nieuwsbrief.

Bekijken | Aanmelden | Afmelden

Fortify magazine

Fortify is het nieuwe relatiemagazine. Het blad staat vol achtergrondinformatie, interviews en nieuwsitems. Bekijk Fortify hier.

 

Het Europees Octrooibureau heeft een aantal maatregelen genomen om de achterstanden in dossiers weg te werken. Vindt u dat de inspanningen voldoende zijn? Geef uw mening op nlo.nl/opinie.

 

Nieuws feed